NEW QASHQAI

NISSAN QASHQAI

Met Mild-Hybrid-aandrijving

ONTDEK ONZE STOCKMODELLEN >

Aanbevolen catalogusprijs*

€ 32.900


Private lease*

Vanaf € 199/maand

Nu aan*


€ 28.500

5-DEURS HATCHBACK

VANAF 6.8 L/100km*

CO2-uitstoot vanaf 143 G/KM*


Gemiddeld gebruik met start&stop

BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is?


DESIGN

HIJ ZIET ER OPNIEUW HELEMAAL UNIEK UIT

20TDIEU_QQ_Packshot_Visia-3-4front_LHD_pace123

Zoals altijd is de Qashqai iedereen voor in ontwerp met een nieuwe visie van de SUV, gespierde vormen, ultraheldere ledlichten en enorme lichtmetalen velgen van 20 inch. Bovendien is het niet moeilijk om je te onderscheiden van de rest met meer kleurmogelijkheden dan alle andere crossovers.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

Nissan intelligent mobility zorgt bij elke rit voor meer zelfvertrouwen en connectiviteit. Rijd bewuster en krijg assistentie wanneer nodig.


PROPILOT

Maak je rit naar het werk gemakkelijker door automatisch je ingestelde volgafstand aan te houden en je in het midden van de rijstrook te houden.

MAAK VERBINDING MET DE WERELD OM JE HEEN

Met connectiviteit is de wereld binnen handbereik (of binnen stembereik). Met de geavanceerde connectiviteit met smartphone en draadloos opladen is dat een fluitje van een cent.


PERSONAL ASSISTANT MET SPRAAKBEDIENING

Dankzij Amazon Alexa®- en Google Assistant™-apparaten kun je van thuis uit communiceren met je voertuig.


GA VOOR EIGEN STIJL

Doe meer en zie er nog goed uit ook. Dankzij hun innovatief ontwerp zijn de lifestyle-toebehoren van je Qashqai perfect voor het leven in de stad of voor een uitstap met het gezin.

DISCLAIMER

(1) De getoonde afbeeldingen zijn bedoeld als leidraad. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Nederlandse voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar, of zijn beperkt tot bepaalde uitvoeringen. Preproductiemodel wordt getoond. Het werkelijke productiemodel kan afwijken.
(2) Gegevens over het rijbereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Voorlopige cijfers, in afwachting van homologatie.