NAVARA

STERK DESIGN, SLIM GEMAAKT

NISSAN NAVARA

Ontdek onze stockmodellen >

Aanbevolen catalogusprijs*

€ 44.413Nu aan*


€ 37.513

1,156 MAXIMAAL LAADVERMOGEN

VANAF 6,1 L/100km*

CO2 159 G/KM

BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is?


DESIGN

NISSAN NAVARA

UITDAGENDE 4X4 PICK-UP

STOER IS NU SPORTIEF


Het opvallende ontwerp, de vloeiende aerodynamische vormen en de unieke LED-verlichting op de TEKNA-uitvoering doen denken aan een gespierde atleet in een maatpak

BOVEN ALLE VERWACHTINGEN

REIS IN EERSTEKLAS


Aan de buitenkant is het een 4x4 pick-up. Aan de binnenkant lijkt de Nissan NAVARA meer op een hoger segment personenwagen. Kom tot rust in de comfortabele stoelen die de rug ondersteunen. Stel de  2-zone automatische klimaatbeheersing in (vanaf N-CONNECTA). Bewonder het ergonomische ontwerp van het dashbord en de hoogwaardige materialen. Heeft u nu een andere mening over het interieur van een 4x4?

OPVALLEND DESIGN

EERSTE INDRUK


Stoer en stijlvol dat is de Nissan NAVARA 4x4. De stoere motorkap en de breedgevormde zijkanten stralen kracht uit, terwijl de chromen spiegels, portiergrepen en grille voor een chique accent zorgen. Dit wordt verder geaccentueerd door de lichtmetalen velgen en de aerodynamische dakrails van de Double Cab*


*Opgesomde specificaties verschillen per uitrustingsniveau.

EEN SPORTIEVE LOOK

ACHTERKLEPSPOILER


De spoiler op de achterklep zorgt voor een sportief accent en ondersteunt de verbeterde aerodynamica van de Nissan NAVARA 4x4.

EEN ONTSPANNEN RIT

EERSTEKLAS COMFORT


De airconditioningopeningen (optioneel of Visia) achterin houden passagiers comfortabel ongeacht de buitentemperatuur. De zithoek van de rugleuning van de achterstoelen is verbeterd van 18° naar 23° voor meer comfort voor de passagiers achterin.

LAAD MAAR VOL

VEILIG EN EENVOUDIG

De Nissan NAVARA 4x4 is speciaal ontwikkeld voor zwaarder werk en -ladingen. In- en uitladen is eenvoudig dankzij de lichtgewicht achterklep. U kunt uw lading ook snel vastzetten dankzij Nissans revolutionaire C-Channel-bevestigingssysteem (vanaf ACENTA), waarmee u ladingen in alle soorten en maten aan de drie zijwanden van de laadbak kunt vastzetten.

KLAAR VOOR HET ZWARE WERK


VERMOGEN EN EFFICIËNTIE

DIESELZUINIGHEID, TWINTURBO-PRESTATIES

LAAGSTE BRANDSTOFVERBRUIK IN HET SEGMENT


De 2,3 turbodieselmotor heeft over miljoenen kilometers bewezen dat vermogen goed samengaat met brandstofefficiëntie ongeacht of u nu een zware lading een berg opsleept of in ruw terrein rijdt. De Nissan NAVARA 4x4 biedt twee motorvermogens; 160pk met enkele turbo en de krachtige 190pk met twinturbo. Er zijn dus voldoende pk's en een koppel tot zelfs 450 Nm. Met een gecombineerd brandstofverbruik van 6,4 L/100 km en een CO2 vanaf 169 g/km hebben we een motor ontwikkeld die meer prestaties combineert met toonaangevende brandstofefficiëntie.

RUIMTE GENOEG

KINGSIZE LAADBAKOp zoek naar een veelzijdig en multifunctioneel voertuig in plaats van simpel werkpaard? De Nissan NAVARA Double Cab heeft een vijf-link achterwielophanging met schroefveren voor superieur rijcomfort - uniek op de Europese markt voor 1-tons pick-ups

OVERAL ELECTRICITEIT

DE STEKKER ERINStroom waar en wanneer u die nodig heeft. De Nissan NAVARA heeft drie 12V-aansluitingen in de cabine, zodat u overal verlichting kunt aansluiten of gereedschap kunt opladen als u aan het werk bent.

AAN ALLES IS GEDACHT

VERHOOGDE VEELZIJDIGHEID


De dakrails op de Nissan NAVARA TEKNA zijn ontworpen om de luchtweerstand te verminderen en zijn ideaal voor bijvoorbeeld grote bagage of fietsen.


GEBOUWD VOOR BIJNA ALLES

STERK VANAF HET CHASSIS

Met een volledig afgesloten kokerbalk-ladderchassis is de Nissan NAVARA 4x4 één van de robuustste voertuigen die Nissan ooit gebouwd heeft. Dat betekent dat de wagen dag in, dag uit, echt overal tegen bestand is. Ervaar het wildste landschap als een wandeling door de stad. De ophanging van de Nissan NAVARA 4x4 maakt licht werk van terreinen met een hellingsgraad tot wel 31°. Nog beter is dat voor meer grondspeling, kwetsbare onderdelen boven het chassis gemonteerd werden, zodat zelfs rijden op rotsachtig terrein even evenvoudig is als op een grindpad.

HET GEHEIM ZIT HEM IN HET CHASSISDe Nissan NAVARA 4x4 heeft een afgesloten kokerbalk-ladderchassis gemaakt van extra sterk hoogwaardig staal. De verbeterde robuustheid levert indrukwekkende prestaties op alle soorten terrein.

VIJF-LINK WIELOPHANGING VOOR BETER RIJGEDRAG


De verfijnde voorwielophanging met dubbele draagarmen wordt gecombineerd met een multilink achterwielophanging met schroefveren voor meer comfort en een beter laadvermogen. Het vijf-link systeem betekent een verbeterde aslocatie en een sportiever rijgedrag.

DISCLAIMER

Aanbevolen catalogusprijs is de maximale prijs inclusief BTW voor het beschreven model, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). Actieprijs is een promotionele prijs inclusief BTW (onderworpen aan voorwaarden). Deze prijzen gelden niet als om te contracteren. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod. (*) De korting is geldig van 01/11/2019 tot 30/11/2019. De korting van € 5.000 op alle NAVARA-uitvoeringen geldt op de consumentenadviesprijs inclusief de dealerkorting van de Nissan NAVARA. De korting is inclusief BTW en uitsluitend geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan NAVARA. (*) (*) De overnamepremie: bij aankoop van een Nissan NAVARA tussen 01/11/2019 en 30/11/2019 biedt Nissan u een overnamepremie tot € 1.500 voor uw huidige wagen, op basis van de Federauto-tarieven. Contacteer uw Nissan-concessiehouder voor meer informatie omtrent de eventuele overnameprijs van uw wagen. Alle promoties zijn geldig voor particulieren, behalve uitzonderingen, voor nieuwe voertuigen besteld bij een deelnemende concessiehouder tussen 01/11/2019 en 30/11/2019. Naargelang de versie kunnen bepaalde uitrustingen en/of kenmerken hetzij standaard, hetzij als optie, hetzij als toebehoren beschikbaar zijn, niet beschikbaar of verschillend zijn op moment van de aankoop. De foto's kunnen afwijken van de beschreven versies. Gem. gecombineerd verbruik: 8,6 - 9,6 l/100 km - CO2-uitstoot: 227 - 252 g/km (WLTP).