MICRA

DE HIGH-TECH STADSWAGEN VAN NISSAN

NISSAN MICRA

Ontdek onze stockmodellen >

Aanbevolen catalogusprijs*

€ 16.840


Private lease*

Vanaf € 226/maand

Nu aan*


€ 11.990

5-DEURS HATCHBACK

VANAF 5,6L/100km*

CO2-uitstoot vanaf 126G/KM*


Gemiddeld gebruik met start&stop

BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is?


WAAROM MICRA?

DE ULTIEME 5-DEURS HATCHBACK

6 REDENEN OM VOOR MICRA TE KIEZEN

IN STIJL DE WEG OPGeavanceerde technologie

Technologieën die ingrijpen om uw rit makkelijker te maken.


Audiosysteem BOSE® PERSONAL®

Een bad van geluid, 100% aanpasbaar, 360° luisterervaring.


Opvallend design

Strak gevormd exterieur gecombineerd met een expressief interieur.

Infotainment

Speel uw muziek af, stel de route in en blijf verbonden.


Personalisatie

Een variëteit aan kleurpakketten voor uw unieke auto.


Hoogwaardig interieurdesign

Zachte materialen, voldoende ruimte, alles onder controle en binnen handbereik.

De micra heeft een lengte van minder dan 4 meter met een modern zwevend dakeffect dankzij de zwarte achterstijlen en dakspoiler. Een compacte high-tech auto met een strak design. Perfect voor de stad.


Compact van buiten, ruim van binnen. Geniet van uw rit dankzij het comfort van ergonomische stoelen, die voorzien zijn van hoogwaardige materialen, zacht aanvoelen en een expressief design hebben.


OPVALLEND EXTERIEUR


Stoere styling met de functionaliteit van een vijfdeurs hatchback. Dankzij de aandacht voor details springt deze compacte high-tech auto meteen in het oog.MODERN INTERIEUR


De perfecte mix van technologie, design en ruimte. Ga breeduit zitten en geniet van de indrukwekkende ruimte, kwaliteitsmaterialen en het gedurfde design.LEEF U UIT!


Mix en match met een scale aan exterieur- en interieurpakketten om uw MICRA helemaal van u te maken. Kies uw persoonlijke stijl velgen, maak een keuze uit opvallende carrosseriestickers, voeg contrastkleuren toe ... leef u uit!MEER REDENEN OM VAN MICRA TE HOUDEN

DE COMPACTE AUTO VOOR DE GROTE STADWIJ ZORGEN ALTIJD VOOR U

NISSAN GEAVANCEERDE VEILIGHEID

Nissan heeft een complete visie op veiligheid die de ontwikkeling en techniek bepaalt voor elk voertuig dat we creëren.

Zo is elke MICRA uitgerust met: bandenspanningscontrolesysteem, ISOFIX-bevestiging, 6 airbags, slim D-vormig stuurwiel.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

MEER VERTROUWEN, PLEZIER EN VERBONDENHEID

De stad zit vol verrassingen, dus is het een zaak om goed voorbereid de weg op te gaan. De bestuurdersondersteunende functies van Nissan Intelligent Mobility houden constant alles in de gaten, staan voortdurend klaar om in te grijpenen helpen u altijd om een stapje voor te zijn.

ZELFVERZEKERD RIJDEN

EEN GEHEEL NIEUW NIVEAU VAN VERTROUWEN


Dankzij onze technieken, kan u zelfverzekerd de baan op. Uw nieuwe Nissan MICRA houdt voor u de weg in de gaten dankzij o.a.: Intelligent Lane Intervention, Intelligen Forward Emergency Braking, High-Beam Assistent.TECHNOLOGIE DIE ALLES AANVOELT

ZIEN EN GEZIEN WORDEN


Auto's kunnen zich in uw dode hoek bevinden, winkelwagentjes komen altijd uit het niets en snelheidslimieten zijn niet overal even goed aangegeven. MICRA helpt u een handje dankzij: Intelligent Around View Monitor, Traffic Sign Recognition, Blind Spot Warning.TECHNOLOGIE DIE ZICH AANPAST

CONTROLE EN STABILITEIT


De Nissan MICRA helpt u met meer precisie en zelfvertouwen een file door of een heuvel (of verkeersdrempel) over te komen, dankzij technolgie die u ondersteunt voor een vlotte rit. Denk maar aan: Hill Start Assistent, Intelligent Trace Control, Intelligent Ride Controle.TECHNOLOGIE OM DE BESTUURDER TE ONDERSTEUNEN


KENMERKEN

HET IS AANGENAAM VERTOEVEN IN UW NISSAN MICRA

Naast een strak design en Intelligent Mobility technologieën beschikt de Nissan MICRA ook nog over heel wat praktische opties en mogelijkheden om uw rit zo comfortabel mogelijk te maken. Denk maar aan een automatische airco, een startstopsysteem... aan alles is gedacht.


ERGONOMISCHE ANTIVERMOEIDHEIDSSTOELEN


De voorstoelen helpen om de druk op uw rug te verlichten, waardoor u kunt genieten van enorm comfort, of u nu op weg bent naar uw vakantiebestemming of naar het werk.

EEN RUSTIGE INTERIEUROMGEVING


MICRA is ontworpen voor stille ritten met akoestisch glas voor de voorruit, dik isolatiemateriaal en tochstrippen aan de portieren.

DISCLAIMER

Aanbevolen catalogusprijs is de maximale prijs inclusief BTW voor een Nissan MICRA IG-T 100, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). Actieprijs is een promotionele prijs inclusief BTW (onderworpen aan voorwaarden). Deze prijzen gelden niet als aanbod om te contracteren. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod. (*) De korting is uitzonderlijk geldig van 01/11/2019 tot 30/11/2019. De korting van maximaal € 3.500 is geldig op de consumentenprijs inclusief dealerkorting op een Nissan MICRA IG-T 100. De korting is inclusief BTW en uitsluitend geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan MICRA IG-T 100. De recyclagepremie: uit respect voor het milieu verbindt Nissan zich ertoe uw oude voertuig te recycleren. Bij aankoop van een nieuwe Nissan MICRA IG-T 100 biedt Nissan u een recyclagepremie tot € 1.350 aan. De stockpremie van € 1.500 is enkel geldig bij aankoop van een Nissan MICRA IG-T 100 uit voorraad tussen 01/11/2019 en 30/11/2019. Aanbod enkel geldig voor particulieren bij aankoop van het betreffende Nissan-model tussen 01/11/2019 en 30/11/2019. Niet cumuleerbaar met enige andere overname- of recyclagepremie. Het niet meer in gebruik zijnde voertuig moet minstens 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de eigenaar van de nieuwe Nissan en moet volledig zijn met inbegrip van alle wettelijke boorddocumenten. De factuur en het inschrijvingsbewijs van de nieuwe Nissan moeten op dezelfde naam en hetzelfde adres staan als die van het oude niet meer in gebruik zijnde voertuig. Alle promoties zijn geldig voor particulieren, behalve uitzonderingen, voor nieuwe voertuigen besteld bij een deelnemende concessiehouder van 01/11/2019 tot 30/11/2019. Naargelang de versie kunnen bepaalde uitrustingen en/of kenmerken hetzij standaard, hetzij als optie, hetzij als toebehoren beschikbaar zijn, niet beschikbaar of verschillend zijn op moment van de aankoop. De foto's kunnen afwijken van de beschreven versies. Gem. verbruik: 5,6 - 6,5 l/100 km - CO2-uitstoot: 126 - 146 g/km (WLTP).