JUKE

Ontdek onze stockmodellen >

DE COMPACTE STADSWAGEN

NISSAN JUKE

Aanbevolen catalogusprijs*

€ 23.190


Private lease*

Vanaf € 332/maand

Nu aan*


€ 16.290

BAGAGERUIMTE 354 L

VANAF 5,7 L/100km*

CO2-uitstoot vanaf 149 G/KM*


Gemiddeld gebruik met start&stop

BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is?


WAAROM EEN NISSAN JUKE 2018?

GEEN COMPROMIS VOOR TECHNOLOGIE MET DEZE KLEINE SUV

6 REDENEN OM VOOR JUKE TE KIEZEN

GEEN CONCESSIE MET DE NISSAN JUKE 2018Een Nissan JUKE koop je om verschillende redenen. We sommen de 6 belangrijkste voor u op.

Opvallend design

Strak gevormd exterieur gecombineerd met een expressief interier.


Geavanceerde technologie

Technologieën die uw rit veiliger en comfortabeler dan ooit maken.


Infotainment

Speel uw muziek af, stel de route in en blijf verbonden.

Personalisatie

Oneindig veel personalisatiemogelijkheden, van interieur tot exterieur.


Hoogwaardig interieurdesign

Kwalitatieve materialen, voldoende ruimte, alles onder controle en binnen handbereik.


BOSE® PERSONAL® Audiosysteem

Een zee van geluid, 100% personaliseerbaar, 360° luisterervaring.

MEER REDENEN OM VAN JUKE TE HOUDEN

GEEN COMPROMIS VOOR TECHNOLOGIEDe nieuwe JUKE heeft een lengte vaniets meer dan 4 meter, deze compacte SUV is de baas in iedere stad met zijn innovatieve technologieën en opvallend design.

OPVALLEND EXTERIEUR


Styling op topniveau in combinatie met sportieve vormen, dat maakt de Nissan Juke zo uniek. Van een echte urban crossover tot een chique stadswagen. Personaliseer uw Juke zoals uw hem wil.

KIES VOOR KLASSE


Met de Nissan Juke 2018 staat comfort niet ter discussie. Gerestylede esthetiek, de nieuwste technologie en veel ruimte geven een nieuwe draai aan het design van deze compacte SUV.

UW WAGEN OP MAAT


Op onbevreesde en gewaagde brengt een overvloed van stijlvolle kleuren elk detail van het design van de Nissan JUKE 2018 tot leven.

MEER VERTROUWEN, OPWINDING EN CONNECTIVITEIT

NISSAN JUKE ONGEËVENAARD TECHNOLOGISCH

Met Nissan Intelligent Mobility-technologieën en andere technieken die u helpen tijdens het rijden, zoals de achteruitrijcamera en Intelligen Around View Monitor van de Nissan JUKE 2018, staat deze compacte SUV altijd klaar om in te grijpen, zodat u met meer zelfvetrouwen de weg op kan. Ontdek een heel nieuw niveau van zelfvertrouwen.

BOVENAANZICHT VAN UW OMGEVING

INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR


Met de Intelligent Around View Monitor in de Nissan JUKE 2018, exclusief in de klasse, ziet u veel meer van uw omgeving, waardoor parkeren en manoeuvreren een stuk eenvoudiger worden. Het systeem gebruikt vier camera's om u een virtueel bovenaanzicht te geven van uw auto en de omgeving.

TECHNOLOGIE DIE ALLES AANVOELT

MOVING OPBJECT DETECTION


Auto's kunnen zich in uw dode hoek bevinden, winkelwagentjes komen altijd uit het niets. De Intelligent Around View Monitor geeft u een seintje via het beeldscherm als het systeem beweging rondom uw voertuig detecteert.

ZIE EN REGISTREER MEER OM U HEEN

RIJTECHNOLOGIEËN KIJKEN MEE


Met Nissan Intelligent Mobility-technologieën heeft u de controle. Achter de schermen werken de geavanceerde functies van deze compacte SUV om u meer te laten zien en registreren zodat u in controle blijft en met een gerust gevoel kunt genieten van een ultieme rijsensatie.

INTELLIGENT RIJDEN


RIJ ALS EEN PROFESSIONAL

RIJ SOEPEL IN UW COMPACTE SUV MET DYNAMIC DRIVE TECHNOLOGIES

De Met de op maat gemaakte technologieën om soepel te rijden, is de Nissan JUKE 2018 de perfecte kleine SUV voor de stadsjungle. Het helpt u om met precisie en vertrouwen te bewegen door verkeer dat optrekt en weer stopt, op uw favoriete stuk snelweg en bij het nemen van talloze verkeersdrempels.

DISCLAIMER

Aanbevolen catalogusprijs is de maximale prijs inclusief BTW voor het beschreven model, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). Actieprijs is een promotionele prijs inclusief BTW (onderworpen aan voorwaarden). Deze prijzen gelden niet als aanbod om te contracteren. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod. (*) De korting van € 5.000 is uitzonderlijk geldig van 01/11/2019 tot 30/11/2019. De korting van € 5.000 is geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan JUKE en is inclusief BTW. (*) Gratis upgrade naar een automaat t.w.v. € 900 bij aanschaf van een Nissan JUKE met automaat. De recyclagepremie: uit respect voor het milieu verbindt Nissan zich ertoe uw oude voertuig te recycleren bij aankoop van een nieuwe Nissan en biedt Nissan u een recyclagepremie tot € 1000 aan bij aankoop van een Nissan Juke met automaat. Aanbod enkel geldig voor particulieren bij aankoop van het deelnemende Nissan-model tussen 01/11/2019 en 30/11/2019. Het niet meer in gebruik zijnde voertuig moet minstens zes maanden ingeschreven zijn op naam van de eigenaar van de nieuwe Nissan en moet volledig zijn met inbegrip van alle wettelijke boorddocumenten. De factuur en het inschrijvingsbewijs van de nieue Nissan moeten op dezelfde naam en hetzelfde adres staan als het oude niet meer in gebruik zijnde voertuig. Alle promoties zijn geldig voor particulieren, behalve uitzonderingen, voor nieuwe voertuigen besteld bij een deelnemende concessiehouder van 01/11/2019 tot 30/11/2019. Niet cumuleerbaar met enige andere overname- of recyclagepremie. Naargelang de versie kunnen bepaalde uitrustingen en/of kenmerken hetzij standaard, hetzij als optie, hetzij als toebehoren beschikbaar zijn, niet beschikbaar of verschillend zijn op moment van de aankoop. De foto's kunnen afwijken van de beschreven versies. Gem. verbruik: 5,7 - 8,4 l/100 km - CO2-uitstoot: 149 - 190 g/km (WLTP).